banner01
banner02
  • Acrylic material Acrylic material

    Bahan akrilik

  • Leakage protection Leakage protection

    Perlindungan kabocoran

  • Water saving Water saving

    Ngahémat cai

  • Antifreeze system Antifreeze system

    Sistem antijamur

  • Hydrotherapy Hydrotherapy

    Hidroterapi

  • Energy saving design Energy saving design

    Desain hémat énergi

  • Surfing massage Surfing massage

    Ngabuburit masagi

  • Waterproof design Waterproof design

    Desain waterproof

  • Overheat protection Overheat protection

    Perlindungan overheat

  • Bluetooth Bluetooth

    Bluetooth

Kolam renang pijat SPA anu kuat
Kolam renang pijat SPA anu kuat.

KATEGORI PRODUK

case1-1
case4-1

Ahli kaséhatan di sakuriling anjeun

tentang Kami

Guangzhou Xia Yong Sanitary Ware Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Guangdong Xia Yong Sports Industry Co., Ltd. salami 10 taun, perusahaan kami parantos komitmen kana desain, pamekaran sareng produksi bathtub SPA outdoor, kamar uap, bak mandi pijet, kamar pancuran, sauna sareng peralatan kolam renang.

about_bg02 tingali deui
minggu nyokot
Warta anu pikaresepeun, tawaran panas sareng koméntar ahli.
Ngojay di dunya
Unggal jéntré sareng unggal produk nyumponan sarat kualitas luhur anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngahargaan definisi asli kualitas sampurna.