company pic

Profil Perusahaan

Guangzhou Xia Yong Sanitary Ware Co., Ltd.

Guangzhou Xia Yong Sanitary Ware Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Guangdong Xia Yong Sports Industry Co., Ltd. salami 10 taun, perusahaan kami parantos komitmen kana desain, pamekaran sareng produksi bathtub SPA outdoor, kamar uap, bak mandi pijet, kamar pancuran, sauna sareng peralatan kolam renang. Ayeuna, urang gaduh basis produksi 10.000 méter pasagi sareng sakumpulan pagawé propésional anu berpengalaman.

Boh kualitas anu saé, kapinteran unik, sareng kreasi sareng bimbingan éstétika hiburan, sareng casting kualitas anu saé dina hiji. Pikeun unggal produk, tina pamilihan bahan, desain dugi ka penempaan, éta nuturkeun standar sareng sarat kelas munggaran anu saluyu. Unggal jéntré sareng unggal produk nyumponan sarat kualitas luhur anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngahargaan definisi asli kualitas sampurna.

Sejarah
taun
Karyawan
+

Xia Yong Sanitary Ware museurkeun kana nyayogikeun konsumén pikeun produk kolam renang anu paling saé. Komitmen pikeun ngamajukeun mérek sacara global, sareng ku misi ngajantenkeun mérek ieu tiasa diaksés ku sadayana, produk na diékspor ka Asia Wétan Tengah, Asia Tenggara, sareng sajabana, sareng parantos diaku sacara bulat ku pangguna di bumi sareng luar negeri. Xia Yonghui taat kana "Palanggan heula, jasa heula" kanggo tujuan éta, pikeun nyayogikeun pangguna jasa kualitas pangsaéna.

Produk mérek Xia Yong parantos lami diuji ku Biro Pengawas Barang Olahraga Nasional, sareng standar laporan tés nyumponan sarat nasional, kalebet sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan ISO18000, sertifikasi sistem manajemén lingkungan ISO14000 sareng EU Sertifikasi sistem Standar internasional CE, téknologi sareng kualitas produk parantos ngahontal status propésional. Dina taun 2019, Xia Yong dilélér gelar perusahaan patuh Kontrak sareng Perpercayaan Propinsi Guangdong. Dina waktos anu sasarengan, mérek Xia Yong parantos ilubiung dina pameran olahraga, Canton Fair sareng paméran industri sanésna, sareng meunang Dipikawanoh ku industri anu sami.