diobral panas jet spa spa outdoor pijet bak panas

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 30 Set / Sét per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Lead time


  • Garansi: 5 taun
  • Panangan: leres henteu
  • Faucet: Kalebet
  • Bak mandi aksésori: Panangan, Drainer
  • Palayanan saatos dijual: Suku cadang gratis
  • Solusi Proyék Ca: Desain modél 3D, total solusi pikeun proyek, Batur
  • Aplikasi: Fasilitas Rékréasi
  • Gaya Desain: Modern
  • Tempat Asalna: Guangdong, Cina
  • Jumlah modél: 400R
  • Bahan: Akrilik
  • Jenis Instalasi: Bebas
  • Lokasi solokan: Ditinggalkeun
  • Fungsi: Pijet
  • Warna: Bodas
  • Ukuran: 2000 * 2000 * 900mm
  • Sertifikasi: CE ETL SAA ISO
  • Faucet: Kalebet
  • Kecap konci: bak panas
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    Spésifikasi
    Modél
    612A
    Kapasitas
    6 Jalma
    Ukuranna
    2000X2000X900 MM
    Ukuran Pakét
    2000X900X2150 MM
    Kapasitas Cai
    1,3 m³
    Beurat kotor
    350 KGS
    Ngepak
    Pilem + Kapas Mutiara + Kasus Kayu

    Spésifikasi

    9
    10
    11
    12
    13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ———- Kauntungannana SPA kami ———-

    1) Pilih tina matéri Pangsaéna: Amérika Lucite acrylics, American Balboa control system

    2) Paket anu kuat: busa + kotak lapis

    3) Awak kalayan desain menata termal anu hadé.

    4) Warna anu béda pikeun anu anjeun pilih.

    ————– Syarat ————

    1) Pamayaran: 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% kedah dibayar sateuacan pangiriman.

    2) Diterangkeun waktos: 1x20ft salami 20 dinten; 1x40ft salami 25 dinten

    3) Port of loading: Guangzhou, Cina.

    4) Diskon ditawarkeun gumantung kana jumlah pesanan.

    ————– Garansi ————

    1) 5 Taun kanggo Lembar Akrilik Optix USA.

    2) 2 Taun pikeun Sistem Kontrol Balboa USA.

    3) 1 Taun kanggo suku cadang sareng aksésori

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami